01 44 29 70 00|paris@svenskakyrkan.se

Rekommenderade medlemsavgifter är

100 euro för enskild
200 euro för en familj
20 euro för en termin (30 euro för ett helår) för studenter.

Självklart kan du betala mer om du vill stödja oss. Du väljer själv hur mycket du ska betala. Alla medlemsavgifter är avdragsgilla upp till 66 % i den franska skattedeklarationen. Ett bevis på den inbetalade summan (att använda vid deklarationen) skickas ut per mejl i januari varje år. Kontakta Helene Lacheny på 01 44 29 70 03 eller mejl helene.lacheny@svenskakyrkan.se om du vill göra flera delbetalningar.

—–

Nous recommandons les cotisations suivantes :

100 euros pour une personne
200 euros pour une famille
20 euros par semestre ou 30 euros par an pour un étudiant.

Si vous souhaitez soutenir l’Église suédoise de Paris, il est évidemment possible de payer plus que les sommes recommandées. Libre à vous de choisir le montant. Toutes les cotisations sont déductibles des impôts à hauteur de 66 %. Un reçu fiscal vous sera envoyé par e-mail chaque année en janvier. Si vous souhaitez payer en plusieurs fois merci de contacter Helene Lacheny au 01 44 29 70 03 ou par mail helene.lacheny@svenskakyrkan.se.

SKU: N/A Category:

type